• First Image

 • First Image

  Een belangrijk onderdeel van beveiliging in bedrijven is het voorkomen van insluiping en inbraak. Dit kan Yska Security Company voor u realiseren door portiers te plaatsen in uw bedrijf. Deze portiers zijn niet alleen gediplomeerde beveiligers, ze ontvangen ook uw relaties professioneel en klantvriendelijk.

 • First Image

  De beveiliging van congressen, beurzen en conferenties is een vak apart. Yska Security Company heeft hier een ruime ervaring mee en kan alles in goede banen laten verlopen. Wij hebben zorgvuldig beveiligingsmedewerkers geselecteerd die de met u afgesproken wensen op beveiligingsgebied verzorgen.

 • First Image

  Misbruik maken van het geluk of verdriet van een ander komt steeds vaker voor. Dit is een negatieve ontwikkeling die mensen persoonlijk diep raakt. Zo wordt er gestolen uit huizen en voertuigen van mensen die naar een huwelijksvoltrekking of rouwbijeenkomst zijn.

 • First Image

  De laatste jaren neemt criminaliteit flink toe. Daarom is een goede beveiliging steeds belangrijker voor uw bedrijfspand, fabriek, terrein of bedrijfsverzamelgebouw. Yska Security Company heeft beveiligers in dienst die zijn gespecialiseerd in het beveiligen van deze objecten.

 • First Image

  Een gezellige avond begint al bij de ingang van uw evenement. Uiteraard mag u hier een gastvrije medewerker verwachten en geen uitsmijter. Daarom heeft Yska Security Company voor deze functies ervaren, nette en vooral vriendelijke gastheren en gastvrouwen.

 • First Image

  Yska Security biedt een geheel nieuwe manier van winkelsurveillance aan. Het begint met het geven van goede instructies aan uw winkelpersoneel. Deze mensen zijn de mede-oren en -ogen van de beveiligingsdienst. Het is geen overbodige luxe hen te trainen op het herkennen van (potentiele) criminelen.

Winkel Surveillance

De nieuwe definitie van beveiligen Criminaliteit in winkels kan eenvoudig beperkt worden. Yska Security biedt daarvoor een geheel nieuwe manier van winkelsurveillance aan. Het begint met het geven van goede instructies aan uw winkelpersoneel. Deze mensen zijn de mede-oren en -ogen van de beveiligingsdienst. Het is geen overbodige luxe hen te trainen op het herkennen van (potentiele) criminelen.

Preventieve maatregelen.

Daarnaast is een combinatie van een aantal preventieve maatregelen nodig. Zoals de juiste mensen op de juiste plek. Dit klinkt logisch, maar wie herkent niet het beeld van een beveiliger bij een alarmpoortje die de andere kant op loopt als het alarm af gaat?

Motivatie

Het sleutelwoord is motivatie. Daarom vindt Y.S.C. het belangrijk dat een beveiliger goed getraind is. En onze beveiligers blijven nooit langer dan een jaar in dezelfde winkel, zodat er geen bedrijfsblindheid optreedt. Bovendien zijn al onze medewerkers voorzien van een aantal gedegen opleidingen, zoals bhv en brandpreventie. Ze kunnen assisteren bij allerlei soorten calamiteiten.

Preventieve werking

De beveiligers van Y.S.C. hebben een dienstverlenende instelling aan het winkelend publiek. Een van de taken van ons personeel is het verlies door diefstal zoveel mogelijk te beperken. Maar het belangrijkste is de preventieve werking door zichtbaar aanwezig te zijn. Bovendien is er de repressieve taak: het aanhouden van de verdachte(n). Uiteraard zijn onze beveiligers ook hier in getraind. Dit noemen wij de nieuwe definitie van beveiligen.