• First Image

 • First Image

  Een belangrijk onderdeel van beveiliging in bedrijven is het voorkomen van insluiping en inbraak. Dit kan Yska Security Company voor u realiseren door portiers te plaatsen in uw bedrijf. Deze portiers zijn niet alleen gediplomeerde beveiligers, ze ontvangen ook uw relaties professioneel en klantvriendelijk.

 • First Image

  De beveiliging van congressen, beurzen en conferenties is een vak apart. Yska Security Company heeft hier een ruime ervaring mee en kan alles in goede banen laten verlopen. Wij hebben zorgvuldig beveiligingsmedewerkers geselecteerd die de met u afgesproken wensen op beveiligingsgebied verzorgen.

 • First Image

  Misbruik maken van het geluk of verdriet van een ander komt steeds vaker voor. Dit is een negatieve ontwikkeling die mensen persoonlijk diep raakt. Zo wordt er gestolen uit huizen en voertuigen van mensen die naar een huwelijksvoltrekking of rouwbijeenkomst zijn.

 • First Image

  De laatste jaren neemt criminaliteit flink toe. Daarom is een goede beveiliging steeds belangrijker voor uw bedrijfspand, fabriek, terrein of bedrijfsverzamelgebouw. Yska Security Company heeft beveiligers in dienst die zijn gespecialiseerd in het beveiligen van deze objecten.

 • First Image

  Een gezellige avond begint al bij de ingang van uw evenement. Uiteraard mag u hier een gastvrije medewerker verwachten en geen uitsmijter. Daarom heeft Yska Security Company voor deze functies ervaren, nette en vooral vriendelijke gastheren en gastvrouwen.

 • First Image

  Yska Security biedt een geheel nieuwe manier van winkelsurveillance aan. Het begint met het geven van goede instructies aan uw winkelpersoneel. Deze mensen zijn de mede-oren en -ogen van de beveiligingsdienst. Het is geen overbodige luxe hen te trainen op het herkennen van (potentiele) criminelen.

De bespaarscan op veiligheidsgebied.

Wat is een bespaarscan op veiligheidsgebied?
De bespaarscan geeft u inzicht in uw vaste kosten en vertelt u hoeveel u daarop kunt besparen. Menig ondernemer laat veel geld liggen als het gaat om onderhoudscontracten op veiligheidsinstallaties, meldkamercontracten of veiligheid gerelateerde producten of diensten, zoals BHV/AED trainingen, brandblussers, EHBO koffers en bewakingsdiensten. Y.S.C. neemt al deze producten onder de loep en geeft aan waar u op kunt besparen. Uiteraard met behoud van de gewenste kwaliteit.

Waarom een bespaarscan op veiligheidsgebied?
Aanbieders van producten en diensten spannen zich erg in om u als klant binnen te halen. Dit leidt er vaak toe dat u een goedkope dienst in huis haalt waar een erg duur onderhoudscontract aan gekoppeld is. Gewoon een goed overzicht van al uw vaste veiligheidskosten met een beter alternatief voor u als dit nodig blijkt en er kosten bespaart kunnen worden.

Hoe werkt het?
Y.S.C. maakt een afspraak bij uw bedrijf. Zij maakt dan een analyse van uw vaste kosten zoals onderhoudscontracten op uw inbraakinstallatie, brandmeldsysteem, camerasysteem, meldkamercontact en/of opvolgingsdienst. Ook uw diensten worden onder de loep genomen: contracten m.b.t. uw brandblussers, EHBO koffers en BHV of AED training. Op basis van de huidige gegevens en uw wensen gaan wij binnen ons netwerk van veiligheid professionals kijken welk bedrijf of organisatie het beste bij u en uw als bedrijf passen. Binnen twee weken wordt er een vervolgafspraak met u gepland om de resultaten te bespreken. Bij een positieve beslissing van uw kant brengen wij u vervolgens in contact met onze partners om de vastgestelde besparing mogelijk te maken. Door Y.S.C. wordt enkel op basis van bijgaande besparingstabel het bemiddelingstarief in rekening gebracht. U gaat vervolgens rechtstreeks zaken doen met de des betreffende gekozen partner. Y.S.C beeindigt hierbij haar werkzaamheden.

Hoeveel kunt u gemiddeld besparen met een bespaarscan op veiligheidsgebied?
Dit is moeilijk te zeggen. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid afgenomen producten, diensten en/of installaties. Voor een relatief klein bedrijf kan deze besparing toch al snel zo`n €250,- en voor een groot bedrijf €500,- of meer per jaar zijn. Dit is het gemiddelde wat Y.S.C. u per bedrijf kan besparen. Uiteraard kan de besparing voor u nog veel groter zijn. Wat u in ieder geval ontvangt, is een overzicht van uw vaste lasten en een vergelijking met minstens even goede alternatieven. Y.S.C. vergelijkt altijd appels met appels!

Wat kost een bespaarscan op veiligheidsgebied?
Zoals in het voorgaande reeds aangegeven, is Y.S.C. een onafhankelijke organisatie die werkt op basis van de zgn. "no cure no pay" regel. Dit betekent dat u alleen betaalt als u daadwerkelijk kunt besparen en er voor kiest om over te gaan naar een beter passende aanbieder. Er is daardoor geen vast bemiddelingstarief aan de bespaarscan gekoppeld. In de hierna genoemde tabel wordt uitgelegd op welke wijze het bemiddelingstarief wordt vastgesteld. Indien u minder bespaard dan het bedrag zoals hieronder aangegeven, dan is de bespaarscan geheel kosteloos! Indien u echter meer kunt besparen, dan neemt ook uw voordeel toe en wordt het passende bemiddelingstarief in rekening gebracht. Tevens hebt u volledig inzicht in uw vaste en variabele "veiligheids" lasten.

Besparing per jaar Eenmalige kosten aan Y.S.C.
Tussen €  0 en  € 75 €0 (bij minimaal 3 besparing groepen)
Tussen € 75 en €149 € 50
Tussen €150 en €249 €100
Tussen €250 en €349 €150
Tussen €350 en €499 €200
Tussen €500 en €749 €250
Tussen €750 en €999 €350
Tussen €1.000 en €1.499 €450
Vanaf   €1.500 €500